Over ons

Wij zorgen ervoor dat al onze producten aan de strengste veiligheidseisen voldoen. Hierbij wordt niet alleen aan techniek en functionaliteit gedacht maar ook aan het gebruik van de juiste materialen, die niet schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu.

Emerio heeft samen met Kema-Dekra een testprogramma ontwikkeld op basis van de hedendaagse behoeftes. Onze kwaliteitsafdeling werkt hecht samen met Kema-Dekra en voeren samen een zeer strenge kwaliteitscontrole uit op onze producten voordat ze op de markt gebracht worden.

Wij hechten sterk aan de werkomstandigheden in de toeleveringsketen van onze producten. Daarom zijn wij BSCI deelnemer. BSCI is een platform voor bedrijven die deelnemen aan het Business Social Compliance Initiative, dat als doel heeft wereldwijd werkomstandigheden in de toeleveringsketen te verbeteren. Speciaal wordt er gelet op: gezondheid, veiligheid, kinderarbeid, discriminatie en lonen. Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende website: http://www.bsci-intl.org/

97.5% van de materialen van onze producten krijgen door het recyclingproces een nuttige toepassing, de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal.

Met Emerio heeft u een betaalbaar, kwalitatief hoogstaand product in handen.